III Fira de Matemàtica i Ciència de Begues

                         
Avui els alumnes de 6è de la nostra escola i els de 1r d’ESO de l’Institut, ens hem trobat al Passeig de l’Església, hem esmorzat junts i després hem començat la III Fira Matemàtica.

A les taules hi havia els companys de tercer d’ESO i alguns avis de Begues que col·laboraven en les poves que havíem de resoldre en grup.

Ha estat una jornada molt interessant i instructiva.

Vodpod videos no longer available.

16 pensaments sobre “III Fira de Matemàtica i Ciència de Begues

 1. Vinyet diu:

  La Fira Matemàtica i Ciència va estar molt bé perquè així ens perdriem classe, no és broma, va estar molt bé perquè així practiquem mates, ens anem coneixent més els de 1r d’Eso i els de sisè. El joc que em va agradar més va ser el dels cotxes/riu, va ser molt divertit!!!!!!!!!!!!!

 2. Lucas diu:

  A mi, la fira matemàtica, em va agradar moltíssim, vam adivinar totes, i espero que els altres també.
  L’any que ve també hi anirem, però seran els mateixos jocs? Espero que si, així ja ens ho sabem.

 3. Adrià V diu:

  El divendres 18 de març, vam anar a la fira matemàtica que estava a la rambla de Begues. Ens vam distribuir en tres colors. Van fer una serie d’activitats on m’ho vaig passar molt bé.

 4. Arantxa diu:

  La fira matemàtica va ser molt divertida , alguns jocs eren dificils però altres eren molt fàcils. Aquest jocs eren de pensar, però no eren dificils. El joc més dificil per a mi va ser el de la calculadora màgica, sol ens va donar temps de fer el a) i el b) .

 5. Maria diu:

  Em va semblar molt emocionant passar les proves … Va ser una manera d’aprendre molt divertit i emocionant. A l’aire lliure a la rambla de Begues ens ho vam passar molt bé tots.I les gorres, xapes,el cartell… A més uns regals. M’ho vaig passar molt bé.

 6. David diu:

  Aquesta fira matemàtica ha estat d’allò més divertida. Els jocs eren molt interessants i entretinguts. Vaig tenir molta sort de trobar-me amb el meu germà, i em va explicar qui havia inventat aquestes activitats de mates i ciència.
  Va ser una experiència molt bonica i entretinguda.

 7. Victoria diu:

  Va ser molt divertit, a mi em va tocar l’equip vermell i vaig anar amb l’Alejandro i la Ariadna. L’exercici que més em va costar a mi i el meu grup va ser el de la calculadora. A la taula 10 hi havia la meva germana, Annette.

 8. Albert diu:

  Va estar molt bé la fira, vam fer moltes activitats molt divertides. Jo m’ho vaig passar de meravella!

 9. Ariadna diu:

  Em va encantar com va ser la fira matemàtica, els jocs van estar molt divertits i l’únic que no em va agradar va ser el de sumar amb la cal·lculadora, però va estar molt bonic!

 10. Àlex diu:

  Ha estat la primera fira màtematica que he fet i l’ultimà per alguns nens o nenes perquè se’n van de Begues o que se’n van a una altra escola. Crec que tots els grups ho van fer molt bé perquè els problemes no eren molt dificils.

 11. Diego diu:

  La fira matemàtica va ser més entretinguda del que m’havia pensat. Les activitats van ser fàcils. Encara així, el meu grup no va poder superar la calculadora màgica.
  Jo m’ho vaig passar bastant bé.

 12. Valentina diu:

  La fira matemàtica va ser divertida, al meu grup vam fer totes les proves menys la de la calculadora màgica i la dels gots.

 13. Eli diu:

  La fira matemàtica em va agradar molt. Tots els jocs i problemes eren divertits, alguns més dificils que altres, però van ser guais. A mi el que em va agradar més va ser el d’una tassa que et jugaves la vida per no trencar-la. Uns altres jocs també els vam fer a sorts. M’ho vaig passar molt bé!

 14. Javi diu:

  En la fira matemàtica m’ho vaig passar molt bé encara què els problemes eren molt fàcils i els experiments ja sabia el què passava. El què més em va agradar va ser el de la “tassa suïda”.
  Va ser molt divertit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s